Sild



Sild er en attraktiv fisk, der er hurtig voksende og fisken fanges ofte i større mængder. Det gør fisken til et mere miljøvenligt alternativ sammenlignet med nogle af de mere overfiskede arter. Det altid en god idé at vælge sild, der er fanget på en ansvarlig måde, som f.eks. mærket med MSC (Marine Stewardship Council), der understøtter, at fisken kommer fra et bæredygtigt fiskeri.

spis fisken

 Sild 

 Filetering

 

 Rens fileterne 

 

Stegning (se video)

  Bagning


 

Grilning

 
 Dampning
 

 
 

 Sild er februar fisken – se opskrift her.. 

spis de 10 pelagiske spisefisk


SILD
SARDIN
HORNFISK

MAKREL
BONITO

MØRKSEJ
HVILLING (delvis bund)

TORSK (delvis bund)
LYSSEJ (delvis bund)
LANGE (delvis bund)

Frisk fanget fisk


KØB VED FISKEMAND

SPIS PÅ FISKERESTAURANT

TILBERED HJEMME